Lagu

Monday, December 3, 2012

Kawanku Selamnya ! !

Assalamualaikum ! !
번영 축하합니다


*sebelum baca tu kat bawah sekali ada video..tekan dulu bagi loading dia habis okey.. ^ ^

Haii semua..sihat??cuti ni buat ape je??ada kerja,ada yang tuisyen kan kan??tapi yani tak kerja pun..yani nak belajar dulu..yang penting tahun depan dah SPM dah..ape??x caya ke??betul lar tu..tahun depan dah naik form 5 dah..kejap je kan..

Kali ni yani nak cerita pasal best friends yani pulak..tu yang gambar kat atas sekali tu..tu lah best friends yani..suka duka bersama..ecece.. :) Meh sini yani nak kenal kan meh..dari kiri tu namanya Nurul Ajlaa Binti Mustafa Kamal (alaa),Nur Izyani Binti Abd Mohan (saya lar tu),Nur Melissa Binti Abdul Hamid (Mell),Nur Fatini Binti Mohd Jamil (Ninie) dan akhir sekali tu Fatin Khalisa Binti Anuar (Khal)...

Okey kenal dah kan..kami ni sebenarnya kenal lar dari form 2 kut..tak berapa nak ingat..hee..kenal2 macam tu je la..tapi naik form 4 ni ha berkepit je lah..kelas sama,rehat sama,belajar sama,keluar jalan2 sama,ketawa sama,nangis pun sama2..ye ke??hehe..kate orang kemana kite pergi semua sama2..

Perangai kami semua lain2 tau..kalau dah berjumpa tu sampai esok pun kita orang tak kisah..kalau yani ada masalah besar sekali pun..kalau jumpe dorang macam dah selesai dah masalah tu..lebih kurang lar..nak cakap yang yani memang happy giler kalau jumpe dorang..luv u all ! !

okey start dari alaa ye..alaa ni cantik,putih semua la..ramai orang cemburu tengok dia tau.hehe..sifat dia ni pelupa sikit je..sikit je tau tak banyak..hee..memang kelakar kalau korang tengok sendiri..dah letak barang tu kat situ pas tu cari merata-rata..kadang2 tu kat tangan dia je pun dia x perasan..hee..tapi tu lah yang membuat kite orang geli hati..alaa jangan marah ye :)

Then mell pulak,mell ni tak banyak lak kerenah dia..yani suka tengok cara berpakaian dia..MATURED gilerr..dia ni pun suka buat lawak gak..sampai senak perut yani dibuatnya..hehe..

Nur Fatini pulak..hee..dia ni kan kan..sukeee gelaakkk...orang dah habiss gelakkk pun dia tak habis2 lagi..dalam geng kite orang ni dia sorang je pengawas..cer teka garang tak dia??hehe..tak garang mana pun..btul tak??tapi buat masa ni yani tak pernah lagi tengok dia marah pelajar..x tau lar kalau yani x nampakk kan..bukan nye asyik berkepit 24 jam je kat sekolah tu..hee..dia ni baikk hatiii tau..seorang yang cooollll je..

Okey khal pulak..kalau korang nak tau Khal ni memang peramah giler..betul tak tipuu..dia banyak cakap..kalau sampai subuh cakap pun boleh..hehehe..gurau je khal..dia dengan sape2 pun semua dia boleh cakap tanpa segan silu..dan korang jangan tak tau..dia pandai masak tau..sedapppp.. :)

Wokeyh...Habis dah pasal perangai dorang..selain dorang ada jugak yang rapat dengan yani jugak tau..nak tau sape??Raja Nur Azmina dan Nur Aliza..lain kali yani cerita pasal dorang pulak ye..

Yani bersyukur sangat2 dapat kawan macam dorang ni..sekepala dengan yani..hehe..hope kita kekal sampai akhir hayat okey..SAYANG KORANG SEMUA ! !muahhhhhhhhh :-*

Sudi2 lah tengok video ni..yani tak reti pun nak buat video2 ni..juz untuk kenangan je..korang ! !khas untuk korang okey ! !Alaa,Mell,Fatini n Khal..



video