Lagu

Thursday, December 20, 2012

OMG ! !esok harinya . .dah bersedia ke aku ni??


Assalamualaikum
번영 축하합니다


Holaaa semua ! !hurm tajuk hari ni OMG ! !esok harinya . .dah bersedia ke aku ni??ape yang esok??apa yang sedia??cer teka cer teka..comfirm tak tau nye kn..hee..nampak tak muka kartun kat atas tu..hah terkejut lar tu..macam muka yanie lar tengah terkejut..tapi selamat yanie tak letak muka yanie kat situ..mesti semua sakit mata pulak kang tengok gambar yanie buat muka mcam tu kn..hehe..kartun tu sedap sikt memandangnya..ye dok??

Okey..esok yanie nak pergi amik lesen memandu berkomputer (lesen L)..mesti yang dah amik tu cakap macam ni kan "eleh senang je tu pun nak cuak"..hee..sebenar benar nya dah lama dah nak amik hari jumaat lepas..yanie ngan kawan kawan yanie..Mell dengan Ajlaa..mase tu tinggal kat rumah Mell..empat hari tiga malam beb tinggal sana..syiokk glerr...best bukan kalau dh duduk sebumbung..

Kononye nak buat home work dengan belajar sama-sama pasal buku lesen ni..last-last satu ape pun tak jadi kan..hehe..baca buku lesen pun sikit sikit je..masa hari khamis masa tu ucu Mell datang umah Mell then cakap :

Ucu Mell : Korang dah bersedia ke ni??
Kami      : hurm..boleh la (dengan suara tak berapa nak yakin)
Ucu Mell : Korang jangan tak lulus pulak..nanti kene bayar lagi tau..
Kami      : Ha???lar ingat tak payah kalau tak lulus 

Lebih kurang lar dialog macam tu..ape lagi kelam kabut masa tu sebab tak bersedia kot..dah lar takut nak telefon akak yang uruskan kite orang semua..ye lar kan buat nye tak boleh tunda mau tak tido malam nak bace buku tu..lagi pun malas lar nak ulang banyak2 kali..hee..

Tapi alhamdulillah masa tu akak tu kata boleh..so ni dah tak nak dah tunda tunda ag..penat lar nak takut lama-lama..korang jangan tak tau yang yanie memang suke cuak over over ni..sampai akak yanie cakap yang yanie ni takut macam nak amik SPM plak.. hee..esok yanie amik dengan kawan yanie Ajlaa dan Aliza..si Mell ni tak bersedia lagi..so kita orang amik dulu..harap kami bertiga lulus dengan cemerlang nye..hee...

Nanti yanie post lagi bagi tahu yang yanie lulus ke idok nye ye..okey daa ! !

                                                                                                 


Monday, December 3, 2012

Kawanku Selamnya ! !

Assalamualaikum ! !
번영 축하합니다


*sebelum baca tu kat bawah sekali ada video..tekan dulu bagi loading dia habis okey.. ^ ^

Haii semua..sihat??cuti ni buat ape je??ada kerja,ada yang tuisyen kan kan??tapi yani tak kerja pun..yani nak belajar dulu..yang penting tahun depan dah SPM dah..ape??x caya ke??betul lar tu..tahun depan dah naik form 5 dah..kejap je kan..

Kali ni yani nak cerita pasal best friends yani pulak..tu yang gambar kat atas sekali tu..tu lah best friends yani..suka duka bersama..ecece.. :) Meh sini yani nak kenal kan meh..dari kiri tu namanya Nurul Ajlaa Binti Mustafa Kamal (alaa),Nur Izyani Binti Abd Mohan (saya lar tu),Nur Melissa Binti Abdul Hamid (Mell),Nur Fatini Binti Mohd Jamil (Ninie) dan akhir sekali tu Fatin Khalisa Binti Anuar (Khal)...

Okey kenal dah kan..kami ni sebenarnya kenal lar dari form 2 kut..tak berapa nak ingat..hee..kenal2 macam tu je la..tapi naik form 4 ni ha berkepit je lah..kelas sama,rehat sama,belajar sama,keluar jalan2 sama,ketawa sama,nangis pun sama2..ye ke??hehe..kate orang kemana kite pergi semua sama2..

Perangai kami semua lain2 tau..kalau dah berjumpa tu sampai esok pun kita orang tak kisah..kalau yani ada masalah besar sekali pun..kalau jumpe dorang macam dah selesai dah masalah tu..lebih kurang lar..nak cakap yang yani memang happy giler kalau jumpe dorang..luv u all ! !

okey start dari alaa ye..alaa ni cantik,putih semua la..ramai orang cemburu tengok dia tau.hehe..sifat dia ni pelupa sikit je..sikit je tau tak banyak..hee..memang kelakar kalau korang tengok sendiri..dah letak barang tu kat situ pas tu cari merata-rata..kadang2 tu kat tangan dia je pun dia x perasan..hee..tapi tu lah yang membuat kite orang geli hati..alaa jangan marah ye :)

Then mell pulak,mell ni tak banyak lak kerenah dia..yani suka tengok cara berpakaian dia..MATURED gilerr..dia ni pun suka buat lawak gak..sampai senak perut yani dibuatnya..hehe..

Nur Fatini pulak..hee..dia ni kan kan..sukeee gelaakkk...orang dah habiss gelakkk pun dia tak habis2 lagi..dalam geng kite orang ni dia sorang je pengawas..cer teka garang tak dia??hehe..tak garang mana pun..btul tak??tapi buat masa ni yani tak pernah lagi tengok dia marah pelajar..x tau lar kalau yani x nampakk kan..bukan nye asyik berkepit 24 jam je kat sekolah tu..hee..dia ni baikk hatiii tau..seorang yang cooollll je..

Okey khal pulak..kalau korang nak tau Khal ni memang peramah giler..betul tak tipuu..dia banyak cakap..kalau sampai subuh cakap pun boleh..hehehe..gurau je khal..dia dengan sape2 pun semua dia boleh cakap tanpa segan silu..dan korang jangan tak tau..dia pandai masak tau..sedapppp.. :)

Wokeyh...Habis dah pasal perangai dorang..selain dorang ada jugak yang rapat dengan yani jugak tau..nak tau sape??Raja Nur Azmina dan Nur Aliza..lain kali yani cerita pasal dorang pulak ye..

Yani bersyukur sangat2 dapat kawan macam dorang ni..sekepala dengan yani..hehe..hope kita kekal sampai akhir hayat okey..SAYANG KORANG SEMUA ! !muahhhhhhhhh :-*

Sudi2 lah tengok video ni..yani tak reti pun nak buat video2 ni..juz untuk kenangan je..korang ! !khas untuk korang okey ! !Alaa,Mell,Fatini n Khal..



video